Dierenpension Annemiek, Heusden

13 bezoekers hebben een review geplaatst en 13 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Annemiek.

Het pension biedt ruimte aan 60 honden en 25 katten.

Dierenpension Annemiek

Polderweg 3
5256 PT Heusden
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)416-795233
Bgg: +31 (0)6-23150620
KvK: 17149215


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang

Openingstijden:


Maandag t/m zondag tussen 18.00 en 19.00 uur.
(in overleg tussen 10.00 en 11.00 uur behalve op zondag)

Bezichtiging pension alleen op afspraak tussen 18.00 en 19.00 uur.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
13
Gemiddelde score:
8.1
Algemene Indruk:
8.1
Klantvriendelijkheid:
8.5
Diervriendelijkheid:
8.6
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
8.1
Hygiëne‎:
7.1
Ligging:
8.8
Prijs/Kwaliteit:
8.1
Plaats een review

9.5
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.4
Hygiëne‎:9.1
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:8.9

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2016
Elke Van leeuwen
Onze honden hebben het altijd ontzettend naar hun zin bij dierenpension Annemiek. Er zijn mooie velden buiten waar de honden op kunnen. Ook de trimsalon is erg fijn zo kun je je hond weer lekker gewassen mee naar huis nemen. Onze honden gaan altijd met veel plezier naar Annemiek!
Was deze review nuttig? 0

9.3
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:9.0
Ligging:9.5
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

Hans van de Wiel
Onze hond kom regelmatig bij Annemiek, en is daardoor een veel socialere hond geworden. De medewerkers van Annemiek geven veel aandacht aan de dieren en zorgen dat ze werkelijk een geweldige tijd beleven samen. Als het warm is gaat de sproeier aan, en als het regent mogen de honden binnen in de uitrenbak. Er is veel aandacht voor persoonlijke wensen, wil je jouw hond iets eerder of later ophalen of brengen is dat in overleg geen probleem. Honden mogen hun eigen eten meenemen of eten wat de pot schaft. De hokken zien er netjes uit en we worden altijd vriendelijk geholpen. Omdat zowel mijn vriendin als ik doordeweeks overdag bijna alle dagen werken zijn wij heel erg blij met de topservice van Annemiek!!
Was deze review nuttig? +3

8.4
Algemene Indruk:8.5
Klantvriendelijkheid:7.8
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:8.5
Indruk buitenverblijf:8.2
Hygiëne‎:8.0
Ligging:7.7
Prijs/Kwaliteit:8.8

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2016
Jeanette van Horssen
Onze Rex (9 maanden) gaat 4 dagen per week met veel plezier naar Annemiek en is daar kind aan huis. Zodra hij het pension ziet, wordt hij helemaal blij en is niet meer te houden, ook als we hem ophalen krijgen we altijd een hele blije hond terug. Tijdens de vakantieperioden is het inderdaad druk en staan er meer mensen te wachten op hun hond, waardoor er minder gekletst kan worden met de medewerkers. Ik heb echter niet het idee dat dit invloed heeft op de verzorging van de honden. Rex is nog altijd even blij als we hem brengen en halen en daar gaat het uiteindelijk om!
Was deze review nuttig? +1

4.0
Algemene Indruk:3.0
Klantvriendelijkheid:5.1
Diervriendelijkheid:6.0
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:1.0
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:5.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2016
Bianca Van Aart
Onze twee honden zijn bij 1 nachtje bij dit pension geweest. De reden voor onze onvoldoende is dat wij bij aankomst het gevoel kregen dat het lopende bandwerk was voor de medewerkers. Het was heel druk met mensen die af en aan kwamen. De eigenaresse hebben wij niet ontmoet. Wij waren in de veronderstelling dat wij nog mochten kijken waar de honden zouden slapen. De honden werden eigenlijk gewoon meteen weggebracht er werd verder niet gevraagd of we misschien even wilde kijken. Het voelde wat onpersoonlijk allemaal... Of de hokken schoon waren? Geen idee.
Wel een prachtige locatie maar dat zegt mij niets over de verdere diervriendelijkheid. Bij het ophalen was het ook allemaal snel snel want de volgende stond al klaar. Je moet de honden tussen 18.00/19.00 uur ophalen. Niets werd er gezegd over hoe het gegaan was met onze hondjes. De prijs was 30 euro en het is ons even onduidelijk waar dit op gebaseerd is. Maar misschien kijken we ernaast op de website.. Wel waren ze aan de telefoon wel vriendelijk en waren ze bereid onze honden op te nemen ondanks dat ze de inentingen 4 dagen voor bezoek kregen ipv de verplichte week. Wij hebben hiervan geleerd. Mochten onze honden ooit nog naar een pension gaan dan gaan we vantevoren eerst kijken als daar tijd voor is. Hier gaan ze in ieder geval nooit meer naar toe.
Was deze review nuttig? -12

1.3
Algemene Indruk:1.4
Klantvriendelijkheid:1.3
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:1.1
Hygiëne‎:1.6
Ligging:1.4
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2016
Natalia Gelderblom
Afgelopen vakantie heb ik mijn jonge kater rond de 2,5 weken laten blijven bij dierenpension Annemiek in Heusden. Het leek me een super goed en netjes plekje voor mijn kat. Wij hebben aangegeven dat onze kater van nog geen jaar oud erg schuw is. Wij hebben daarnaast ook aangegeven dat onze kat erg gewend is aan zijn eigen voer. Er werd ons vertelt dat ze katten grotendeels van de tijd apart blijven en aantal uur per dag samen in een hok en buiten verblijven zitten. Tenzij de katten niet samen kunnen.

Dit was echter niet het geval. Bij het ophalen van onze kat was hij heel panisch. Hij zat in het gezamelijke hok. Thuis aangekomen blijkt Oliver 1,5 kilo afgevallen te zijn, terwijl hij eerst 5,1 kilo woog. Zijn tandvlees was extreem ontstoken (het was mild geirriteerd voor de vakantie dit hebben wij ook gemeld om extra op te letten dat hij wel eet). Zijn voer was wel grotendeels gebruikt. (zeer waarschijnlijk gewoon gedumpt in het gezamelijke hok, want daar krijgen de katten te eten). De kat was zo ziek, dat hij na 3 weken nog steeds aan het herstellen is. Hij is nog steeds niet op gewicht, hij was er zo ernstig aan toe dat hij in het begin dwanggevoerd moest worden.

Het is een schande dat ze er niet op hebben gelet dat hij normaal at. Desondanks dat hij duidelijk in paniek was in het gezamelijke hok, werd hij niet apart gezet, terwijl wij hier wel om vroegen. Dit is ook beloofd. Het is overigens ook beloofd dat Oliver apart gevoerd zou worden!

Wij hebben contact opgenomen met het pension. Toen werd er vertelt dat dit geval niet mogelijk is geweest en dat het niet in het pension is gebeurt. Dat de kat prima was en er niet aan te merken was dat er iets aan de hand was. Het lijkt mij dat een pension over zulke expertises moet beschikken.

Er werden geen excuses aangeboden, de kat is nog steeds ziek, dierenpension Annemiek kwam niet de beloftes na, er werd niet gelet op de gezondheid van het dier. De kat was graatmager na verblijf in het pension. Na betaling werd er overigens geen bon of overeenkomst laten zien.

Dit geval heeft ons heel erg veel stress en verdriet aangedaan. Dit arme beest heeft heel veel geleden. Naast de kosten van het pension hebben dierenarts bezoeken, medicijnen en speciaal voer van de dierenarts in totaal al ruim 400 euro gekost. Het lijden van de kat is dan nog het ergste. Het beest kon niet eten, kon geen voer binnen houden, had hoge koorts en misschien moeten de tanden alsnog getrokken worden.

Dierenpension Annemiek is een schande.

Nooit meer.
Was deze review nuttig? -5

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
Nina1234
Onze honden Pim en bota zijn hier nu een keertje of vier geweest....wij vinden het fantastisch.de honden kunnen lekker Nasr buiten en binnen ook genoeg ruimte....de honden gaan er blij naar toe en gaan iets minder blij mee Nasr huis ( zo leuk hebben ze het bij Annemiek ).... Een aanrader....en ja natuurlijk is het wat modderig als het regent maar de honden vinden het heerlijk om lekker vies te worden...en wil je een schoon hondje mee Nasr huis? Ze hebben een prima trimsalon die voor een schappelijke prijs zorgt voor een super fris hondje...voor ons nooit meer een ander pension want hier hebben ze echt hart voor dieren...dus Annemiek bedankt voor de liefdevolle zorgen
Was deze review nuttig? +10
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Heusden