Dierenpension De Beemstervelden, Middenbeemster

21 bezoekers hebben een review geplaatst en 38 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension De Beemstervelden.

Dierenpension De Beemstervelden

Rijperweg 128
1462 MH Middenbeemster
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)299-683446
Fax: +31 (0)299-690062
KvK: 36008358


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
08.30 - 19.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
21
Gemiddelde score:
6.2
Algemene Indruk:
6.5
Klantvriendelijkheid:
6.4
Diervriendelijkheid:
5.9
Indruk binnenverblijf:
6.1
Indruk buitenverblijf:
6.3
Hygiëne‎:
6.6
Ligging:
7.5
Prijs/Kwaliteit:
6.6
Plaats een review

9.3
Algemene Indruk:8.9
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:8.8
Hygiëne‎:8.7
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2023
Jan Houweling
Komen al jaren bij Piet, eerst met onze vorige hond en nu met Luke onze huidige hond. Net terug van vakantie en ga nu al meteen boeken voor onze volgende reis. Een prima pension met goede verzorging.
Was deze review nuttig? 0

9.9
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.7
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:9.9
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2022
Eddy Walgreen
Ik kom al jaren met mijn Jack Russel bij Piet, ik kan niet anders zeggen dat ik altijd met een goed gevoel op vakantie ga als ik mijn vriend daar naar toe breng. En dat is apart ik ben erg zuinig op m’n Max maar ik weet ondertussen zeker dat ik een prima adres heb gevonden!
Eddy Walgreen Landsmeer
Was deze review nuttig? 0

9.9
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.7
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2022
Irene Kuijper
Ik kan mij niet vinden in de negatieve reviews.
Wij brengen onze Golden al een aantal jaar geregeld naar Piet. Bij aankomst weet ze al precies waar ze heen moet. En stinken naar houtmot? Wij vinden het heerlijk ruiken, en voor een hond ligt het heel comfortabel. Uiteraard is het vervelend als er een bijtincident plaatsvindt, zelf nog niet meegemaakt.
Wij gaan met een gerust hart op vakantie, weekendje weg of zelfs een dagje weg.
Was deze review nuttig? +3

1.5
Algemene Indruk:1.9
Klantvriendelijkheid:1.5
Diervriendelijkheid:1.3
Indruk binnenverblijf:1.1

Review geplaatst door

a hergic
We hebben onze twee honden naar deze hondenhotel gebracht omdat het op een foto prachtig eruitziet. Op een grote boerderij waar, dat dacht ik, honden lekker veel buiten kunnen spelen. Eenmaal daar aangekomen werden we ontvangen door de eigenaar Piet. Hier begint onze slechte ervaring. We moesten erg snel honden de kennel ingooien, letterlijk maar omdat ze zo schrokken van geblaf van de andere honden rende een van onze hondjes weg. Piet gaf geïrriteerd aan dat wij de hond moesten pakken want hij ging dat zeker niet doen. Hij nam hem wel over van ons bij de kennel en terwijl hij onze andere hondje met zijn laars naar binnen schopte gooide hij mijn andere hondje ook erin. En we moesten gelijk weg en konden niet eens goed afscheid nemen. We liepen weg en hoorde onze hondjes janken. Er werd aan ons niks gevraagd over onze hondjes behalve hoe honden met andere honden omgaan. Ik ging weg met een heel slecht gevoel. Ik dacht ik bel even om te kijken hoe het gaat om vervolgens te horen te krijgen dat meneer ons niet te lang wilde spreken want hij had het druk. Prima dan moet je iemand anders hebben die wel telefoontjes kan opnemen en de baasjes gerust kan stellen. De honden zouden 5 dagen blijven we hebben ze de volgende dag opgehaald. Op mijn vraag hoe vaak en hoe lang honden buiten spelen werd tegen mij gezegd 3x per dag ongeveer half uur. De rest van de dag zitten ze dus opgesloten. En als dat niet het geval is dan had ik dat graag willen horen maar ja meneer had geen tijd voor mij. Ik moet zeg dat Thea bij het ophalen van de honden wel aardig was. Ik heb daarna paar andere dierenhotels gebeld en die hebben dus luikjes waardoor honden als ze willen lekker buiten kunnen spelen. Goede dierenhotel neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden.
Onze eerste ervaring met een dierenhotel is dus zeer negatief geweest en ik weet niet of ik ze ooit nog ergens naartoe durf te brengen.
Beste Piet, de eerste indruk is dus heel belangrijk. Het zou fijn zijn als u zich in de baasjes zou kunnen inleven zodat ze met gerust hart hun hondjes kunnen achterlaten. Dat is bij ons zeker niet het geval geweest, integendeel.
Was deze review nuttig? +7

1.4
Algemene Indruk:1.8
Klantvriendelijkheid:1.2
Diervriendelijkheid:1.0
Ligging:1.7

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2021
Rosana Calleja perez
Ik wou mijn hond ( Duitse herder ) hij is 2 jaar wegbrengen naar dit pension maar wat er is gebeurd ik kan het nog steeds niet geloven. Wij komen daar aan de eigenaar doet de deur open kijkt naar mijn hond Kay ( naam van mijn hond) en logisch dat kay een beetje bang is en gaat grommen hij ging ook achter mijn zoon staan omdat hij bang was. De eigenaar gaat tegen de muur staan begint met zijn armen te zwaaien en wild te doen en zegt hou hem tegen hou hem bij mij weg. Mijn zoon en ik dachten dat het een grapje was maar hij meende het. Een man die een hondenpension heeft zou weten dat hij niet zo moet reageren tegen een hond hij zegt neem hem weer mee. Dus wij verbijsterd maar achter af wel heel blij dat wij hem niet daar hebben achtergelaten.
Was deze review nuttig? +11

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

marcel van der veen
Ik zie best wel negatieve reviews waar wij ons niet in kunnen vinden. want wij komen hier al jaren met onze twee honden en zijn zeer tevreden onze honden worden goed verzorgd en wij kunnen met een gerust gevoel op vakantie. Elke hond reageert natuurlijk anders op een pension het is dan ook geen thuis situatie een voorbereiding voor de hond is dan ook aangeraden begin als tip , eerst met een weekendje brengen ipv gelijk voor een aantal weken scheelt een hoop stress ook voor de hond.
Was deze review nuttig? +11
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Middenbeemster