Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

215 bezoekers hebben een review geplaatst voor Kattenhotel Dotje.

Alle kamers verwarmd! de meeste met vloerverwarming, allen met buitenverblijf.
3 kamers speciaal ingericht voor poezen met dieet en/of medicatie, para-veterinair.
aanwezig.
1 kamer, de geranium is speciaal voor onze oudere gasten.
6 V.i.C kamers ( very important cats ) die buiten het hoogseizoen kunnen worden ingezet voor individueel verblijf ( meerprijs )
ziekenboeg en quarantaineverblijf aanwezig.
Trimsalon aanwezig. ( kattentrimsalondotje.nl )
eigenaresse en medewerkster hebben opleiding kattengedragstherapeute.

Kattenhotel Dotje

Ruige Weide 25
3421 TH Gemeente Oudewater
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)348-564035
Bgg: +31 (0)6-23820600
Fax: +31 (0)348-563024
KvK: 50177613


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen



Soorten dieren: Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Gedragstherapie
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


september t/m juni:
alleen op afspraak

juli en augustus:
Maandag t/m Vrijdag:
11.00 - 12.00
13.30 - 17.00

Zaterdag:
10.30 - 12.00
13.30 - 15.00

Zondag:
11.00 - 12.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
215
Gemiddelde score:
9.3
Algemene Indruk:
9.2
Klantvriendelijkheid:
9.5
Diervriendelijkheid:
9.5
Indruk binnenverblijf:
9.2
Indruk buitenverblijf:
9.3
Hygiëne‎:
9.2
Ligging:
9.0
Prijs/Kwaliteit:
9.1
Plaats een review

9.1
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.1
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:8.9
Hygiëne‎:8.9
Ligging:9.6
Prijs/Kwaliteit:8.5

Review geplaatst door

, Periode: September 2019
MM Houtzager
Uit eerdere ervaringen weten we dat het hier goed zit. Ook nu weer adequaat gereageerd op het feit dat onze kat in het begin slecht at.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
bedankt voor het vertrouwen, graag gedaan.
Was deze review nuttig? +2

9.0
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:9.0
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:9.1
Hygiëne‎:8.9
Ligging:8.9
Prijs/Kwaliteit:8.8

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
Henk Hofwegen
Een zeer diervriendelijk kattenhotel waar men echt veel kennis heeft van katten en duidelijk weet hoe met katten om te gaan. Eventuele problemen worden snel opgemerkt en daar wordt adequaat op gereageerd. Dit geeft heel veel vertrouwen.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
bedankt voor het vertrouwen, graag gedaan.
Was deze review nuttig? +3

9.5
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:8.8
Hygiëne‎:8.8
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2019
Garrie
Voor de eerste maal onze kater hier gebracht. Om een indruk te krijgen heb ik van te voren een rondleiding gehad en kon veel vragen stellen. De hartelijkheid en liefde voor de dieren werd in deze rondleiding heel duidelijk. Heel fijn dat er geen honden worden opgevangen wat rust geeft voor de katten. Het personeel had al heel snel door hoe het karakter van onze kat is. Verblijf is uitstekend bevallen en ook thuis vertoont onze kat geen problemen na het verblijf. Voortaan komt onze kater naar dit verblijf.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
bedankt voor het vertrouwen, graag gedaan.
Was deze review nuttig? +3

8.9
Algemene Indruk:8.7
Klantvriendelijkheid:8.6
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:8.7
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:8.9

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
Stephanie Van
We brengen onze poes graag in de vakantie naar Dotje. De medewerkers zijn erg lief voor de poezen en we weten dat onze poes daar genoeg aandacht en verzorging krijgt. De verblijven zijn op een speelse en huiselijke manier ingericht en schoon.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
bedankt voor het vertrouwen, graag gedaan.
Was deze review nuttig? +2

6.3
Algemene Indruk:6.8
Klantvriendelijkheid:6.6
Diervriendelijkheid:4.8
Indruk binnenverblijf:5.9
Indruk buitenverblijf:5.9
Hygiëne‎:3.8
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:6.2

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
Lesley Gal
Met vol goede moed bracht ik onze katten naar Kattenhotel Dotje. Alle vertrouwen in de kennis, zorg en adequaatheid daar. Van tevoren alle nodige inentingen, ontwormingen en vlooienbehandelingen gedaan bij onze katten. Wij zijn daar erg secuur in gezien dat ze met andere katten samen zitten. Bij het ophalen bleken onze katten behoorlijke diarree te hebben. Dat was toen blijkbaar nog niet duidelijk?? Want het was nog niet eerder opgevallen.. Natuurlijk in het algemeen waren onze katten wat afgevallen en dat is geen probleem want dat gebeurd meerdere katten daar. Maar qua diarree was het echt heel erg. Onderweg terug in de auto meerdere keren diarree, thuis ook en echt slappe en slome katten. Ik had liever gezien dat ze apart waren gezet en goed in de gaten werden gehouden met de juiste zorg. Erg jammer. Daarnaast was het verblijf niet heel fris en lag er ook best wat diarree in de kattenbak. Ik snap de drukte en het hoogseizoen en de werkdruk in het algemeen. Maar qua prijsverhouding en de kennis van de mensen daar had ik het toch anders verwacht. Ik voel mij nu zeer schuldig dat ik onze katten daar heb gebracht. Je ziet gewoon dat ze niet in orde zijn. Dat vind ik erg jammer...
Reactie van Kattenhotel Dotje:
Beste Lesley,
Of uw review eerlijk is kan ik helaas niet controleren aangezien uw naam niet voorkomt in ons bestand, uiteraard is dit niet een review zoals wij die graag krijgen! Temeer omdat deze totaal onverdiend lijkt.
Wij zijn hier zeer adequaat en houden alles in de gaten, zijn daar zeer consequent in, alle kattentoilets worden elke dag voor ’s-morgens 11 uur in de standaardkamers gereinigd en ontsmet, net als de voeder en waterbakken, elke kamer word grondig gereinigd, gestofzuigd en gedweild, de kussens en dekens gaan in de wasmachine en worden op 60 graden gewassen.
Zoals ik al stelde kan ik niet traceren wie u bent en kan ik dus niet controleren in welke kamer uw katten verbleven, we hebben 2 kamers met jonge poezen en katers die niet gecastreerd zijn, dat geeft helaas een wat indringender en lastig te bestrijden lucht, enerzijds door de hormonen, anderzijds door dat zij nog extra graag laten weten dat zij daar zijn en kunnen sproeien, ondanks intensief reinigen is dit zeer moeilijk te bestrijden.
We doen de jonge dieren ook nog om een andere reden bij elkaar, zij spelen graag en veel, dit maakt dat zij nogal eens moe zijn, net als kinderen die spelen, ook zie je bij jonge dieren nogal eens een parasiet de kop op steken, de Giardia lamblia, maar ook bij oudere dieren, deze is al in 1681 ontdekt door microscopist Antonie van Leeuwenhoek. Je ziet deze nogal eens de kop opsteken bij jong zoogdieren (ook mensen) maar is redelijk eenvoudig te behandelen met het middel febendazole, een ontwormingsmiddel (panacur werkt breder dan de meest gebruikte middelen en zetten we bij twijfel in .
Ook een virusje waarbij een poes verkouden word is niet te voorkomen helaas, meestal is het schoonhouden van het neusje en desnoods een lepeltje tijm-hoestsiroop afdoende, pas als de poes koorts krijgt ( boven de 39 gr ) is het zaak even de dierenarts te raadplegen.
Diarree kan meerder oorzaken hebben, ook de stress van het vervoersmandje. Vaak een vrijwel dicht plastic bakje of nog erger een modieuze tas is een crime voor dieren, ik zeg nogal eens “ik zal u eens in zo’n bakje duwen, ergens naar toe rijden waarvan u niet weet waar, op een tafel zetten, aan uw haren en oren trekken, een spuit geven, ik wil wel eens zien of u dat leuk zou vinden.
Bovendien krijgt u allen in de mail of op papier een brief mee waarin u dit word uitgelegd met het verzoek om in geval van twijfel met ons contact op te nemen, zeker is dat poezen normaal gesproken al 18 uur per dag slapen, veel mensen zijn moe en afgedraaid als ze terug komen van vakantie, u slaapt normaal een uur of 8 per dag, de poes 18, logisch dat hij dus meer gaat slapen een aantal dagen, uitrusten van het spelen en indrukken die hij heeft opgedaan.
Dus nogmaals, ik weet niet wie u bent en wie uw poezen zijn op dit moment, liever had ik gezien dat u ons even gebeld had in plaats van een review te schrijven waar ik weinig mee kan, wij hebben namelijk maar 1 belang, tevreden gasten!!
Met vriendelijke groeten
Gijs
Kattenhoteldotje.nl
Was deze review nuttig? +9

9.9
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.3
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
Josje Verhage
Onze Ollie heeft - net als wij - een hele fijne vakantie gehad. Wij hebben hem met alle vertrouwen bij Dotje gebracht. De binnenruimten zijn groot genoeg en heel schoon. Overal staat (stromend) water en bakjes voer van Royal Canin. De katten krijgen ook iedere dag vers gekookte kip. De buitenruimte zijn - in vergelijking met een kleine tuin - ietwat aan de kleine kant, maar zeker niet te klein. Voor een buitenkat mag het buitenverblijf natuurlijk zo groot mogelijk zijn. De medewerkers zijn heel geduldig en liefdevol. Het is heel fijn dat er mogelijkheid is om eerst een uitgebreide rondleiding te krijgen. Wij hebben daar gebruik van gemaakt en op basis daarvan besloten om ons poezenkind bij Dotje te laten logeren. De medewerkers zijn allemaal heel deskundig, vriendelijk en dol op dieren. Voor onze Ollie hebben ze ontzettend goed gezorgd. Dit was onze eerste ervaring met Dotje en komen Ollie bij een volgende vakantie zeker weer brengen. Dankjewel lieve medewerkers!
Ps: het lijkt ons heel leuk als er webcams in de kamers komen te hangen. Op deze manier kunnen diereigenaren (tegen betaling) altijd inloggen en kijken hoe het met hun geliefde huisdier gaat. Wij hebben veel aan Ollie gedacht en kwamen zo op dit idee.

Nogmaals dank voor de goede zorgen en tot de volgende keer!
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Gemeente Oudewater