Hondenpension de Rimpelaar, Molenschot

19 bezoekers hebben een review geplaatst en 89 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenpension de Rimpelaar.

Hondenpension de Rimpelaar

Rimpelaar 28
5124 RB Molenschot
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)161-431634
Bgg: +31 (0)6-27166422
Fax: +31 (0)161-432923
KvK: 18036212


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon

Openingstijden:


Maandag t/m Zaterdag:
10.00 - 12.00
18.00 - 19.00

Zon en feestdagen gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
19
Gemiddelde score:
5.8
Algemene Indruk:
6.4
Klantvriendelijkheid:
6.0
Diervriendelijkheid:
6.1
Indruk binnenverblijf:
6.6
Indruk buitenverblijf:
5.9
Hygiëne‎:
6.2
Ligging:
7.6
Prijs/Kwaliteit:
6.5
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2013
freda
Wij zijn Niels en Freda,

Onze honden heten Cobus de pincher
Wally de Mastino
Sjakie de labrador

Het enige wat wij kunnen melden wat een fantastische kennel wij komen hier nu al jaren met veel plezier en dikke tevredenheid wat fijn dat onze honden het hier zo naar hun zin hebben.

dank hier voor .

Freda Niels Wally Sjakie Cobus
Was deze review nuttig? +8

0.8
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:0.1
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:1.0
Ligging:0.5
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2013
anoniem
Onze hond was al een paar keer geweest bij De Rimpelaar. Kwam altijd vrolijk en druk kwispelend weer terug. Ging er ook graag naartoe.
Totdat onze hond tijdens het logeren een ontsteking kreeg. Deze is door de Rimpelaar geheel verwaarloosd. Geheel geen aandacht aan besteed.
Tijdens het verblijf hebben we ook geen telefoontje gekregen dat onze hond ziek was.
Bij het ophalen bleven ze maar ontkennen dat er iets mis is met die hond. Zelfs hun dierenarts zei dat er niets mis was.
Onze hond was 6 kg afgevallen. Zijn direct naar onze eigen dierenarts gegaan, Daar heeft hij direct een week aan het infuus gelegen. Na die week heeft hij nog weken gevochten om er weer bovenop te komen.
Einde van het verhaal is dat hij er nooit meer bovenop is gekomen en we hem nu te vroeg hebben moeten laten inslapen.
Dus hou je van je huisdier..?? Breng hem NOOIT naar de Rimpelaar.
Was deze review nuttig? -5

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2013
Fred boet
net onze hond opgehaald na twee weken vakantie

onze indruk van deze kennel is gewoon supergoed
hond zeer goed verzorgd heel vriendelijke ontvangst

gaan zeker hier terug
Was deze review nuttig? +3

2.0
Algemene Indruk:1.2
Klantvriendelijkheid:1.1
Diervriendelijkheid:1.0
Ligging:6.2
Prijs/Kwaliteit:0.5

Review geplaatst door

, Periode: November 2011
anoniem
Onze hond ging naar deze kennel om het een dagje en een nachtje uit te proberen. Dit deden we om de mensen van de kennel kennis met onze hond te laten maken en om te kijken of onze hond daar kon wennen. Toen we hem kwamen halen bleek echter dat ze weinig tot geen aandacht aan hem hadden besteed en dat hij de hele tijd alleen zat (apart van de andere honden). Zij kennen hem dus nog steeds niet (ze konden ons alleen de dingen over hem vertellen die WIJ hun van tevoren hadden verteld). Tevens kent onze hond deze kennel ook nog niet, want hij is nooit op het speelterrein geweest en heeft niet met de andere honden rondgehangen of gespeeld. Er was ons trouwens verteld dat hij WEL zou kunnen spelen - dat was dus niet zo.We konden hem niet eerder ophalen. Dat hadden we kunnen begrijpen als hij tussen de andere honden op ons had zitten wachten. Toen we kwamen zat hij echter in een heel klein hokje in de ontvangsthal te wachten. Dit hokje was te klein voor zijn grootte, het leek meer op een kattenhok. Waarschijnlijk zat hij daar al een tijdje te wachten. Het is dus vreemd dat wij niet iets eerder konden komen.Toen we binnen kwamen om hem te halen, reageerde hij niet op ons - in ieder geval niet met geluid. Hij duwde alleen zachtjes met zijn poot tegen de deur van zijn kooi, terwijl hij normaal blaft of piept wanneer hij ons weer ziet. Toen hij uit de kooi kwam, ging hij direct dicht tegen ons aanstaan en hij wilde meteen weg. Thuis blafte hij ook niet meer, wat hij voorheen altijd deed (uit enthousiasme interesse, etc.). Hij komt nu depressief en een beetje bang over. Dit na slechts 1 dag en 1 nacht!Wij hebben geen goed gevoel meer over deze kennel. Ze zijn niet nagekomen wat ze hadden beloofd, en de hond vond het duidelijk niet prettig om daar te zijn. Onze hond is zeer gewend om naar een kennel te gaan - ook naar dagopvang - dus het moet aan deze kennel gelegen hebben en niet aan ons hondje zelf.Heel stom hadden wij van tevoren al geboekt voor een langere opvang tijdens onze vakantie. Deze reservering hebben we nu geannuleerd, maar we moeten waarschijnlijk bijna heel het bedrag toch betalen - terwijl ze geen nadelige gevolgen ondervinden aan onze annulering. In onze mening, niet netjes en ook zeker niet standaard bij andere kennels.

Conclusie: breng je huisdier niet hierheen. Ze komen hun beloftes niet na, zijn niet geïnteresseerd in uw dier en zorgen er waarschijnlijk niet goed voor - of in iedere geval, ons diertje kwam stil, verdrietig en bang thuis.
Was deze review nuttig? -1

7.6
Algemene Indruk:8.0
Klantvriendelijkheid:8.0
Diervriendelijkheid:8.0
Indruk binnenverblijf:7.0
Indruk buitenverblijf:7.0
Hygiëne‎:7.5
Ligging:7.5
Prijs/Kwaliteit:7.5

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2011
Annet
Wij hebben Max een weekje gebracht ivm. wintersport op aanraden van de hondencursus. Het was voor ons een eindje rijden maar dat gaf niet.
We zijn altijd netjes te woord gestaan, via e-mail en ik ben zelfs eens opgebeld voor uitleg.
We kregen een rondleiding zonder hond, om onrust te voorkomen. Max zou in de puppytuin verblijven. helaas konden we deze niet zien, omdat de honden daar onrustig zouden worden. (begrijpelijk..maar toch jammer).
De honden daar kunnen lekker rondrennen. Max heeft het prima naar zijn zin gehad.
Ook vanaf ons vakantieadres hebben we nog contact gehad met de Rimpelaar. Max was goed gegroeit toen we hem ophaalden en dolenthousiast. Hij at goed, heeft prima gespeeld en thuis waren er verder geen problemen.

Ik zou hier met een gerust hart mijn hond weer terug brengen!
Was deze review nuttig? +5

1.9
Algemene Indruk:2.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:5.0
Indruk buitenverblijf:0.5
Ligging:6.9

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2011
Carlos
Vreselijk, Je hond hier ECHT niet naar toe brengen!!!Naast klantonvriendelijkeheid,je mag niet gaan kijken waar je hond zit, je reserveert online voor een ophaaldatum blijken ze te zijn gesloten dus KASSA nog een hele dag bijbetalen! Maar het ergste is je hond die helemaal uit zijn doen is na een verblijf in de rimpelaar. De eerste keer, plaste en poepte hij meteen in de voortuin toen we hem uit de auto lieten en vloog naar zijn etensbak en vrat of hij dagen niets heeft gehad. Stom genoeg had ik ook al voor oud en nieuw gereserveerd en zakelijk als zij zijn zou ik gewoon moeten betalen wanneer ik de reservering zou annuleren. is daar meerdere dagen geweest en ik krijg depressieve/angstige hond terug. beest durft niets meer, ligt maar stil op zijn plaats angstig te kijken. WAT DAAR GEBEURT IS??? Let wel het gaat om een zwarte labrador reu van 15 maanden die voor de rimpelaar barste van enthousiasme en levendigheid. En zelfs na uren in het bos te hebben gerend zijn enthousiasme niet opgaf. Daarnaast stonk hij naar poep (mogelijk een truc om je de volgende keer gebruik te laten maken van een wasbeurt tegen betaling) VRESELIJK!! Maar ja je kan niets bewijzen maar iedereen wel waarschuwen, BRENG JE HOND HIER NEVER NOOIT NIET!!
Was deze review nuttig? +3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Molenschot