Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

220 bezoekers hebben een review geplaatst voor Kattenhotel Dotje.

Alle kamers verwarmd! de meeste met vloerverwarming, allen met buitenverblijf.
3 kamers speciaal ingericht voor poezen met dieet en/of medicatie, para-veterinair.
aanwezig.
1 kamer, de geranium is speciaal voor onze oudere gasten.
6 V.i.C kamers ( very important cats ) die buiten het hoogseizoen kunnen worden ingezet voor individueel verblijf ( meerprijs )
ziekenboeg en quarantaineverblijf aanwezig.
Trimsalon aanwezig. ( kattentrimsalondotje.nl )
eigenaresse en medewerkster hebben opleiding kattengedragstherapeute.

Kattenhotel Dotje

Ruige Weide 25
3421 TH Gemeente Oudewater
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)348-564035
Bgg: +31 (0)6-23820600
Fax: +31 (0)348-563024
KvK: 50177613


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezenSoorten dieren: Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Gedragstherapie
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


september t/m juni:
alleen op afspraak

juli en augustus:
Maandag t/m Vrijdag:
11.00 - 12.00
13.30 - 17.00

Zaterdag:
10.30 - 12.00
13.30 - 15.00

Zondag:
11.00 - 12.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
220
Gemiddelde score:
9.3
Algemene Indruk:
9.2
Klantvriendelijkheid:
9.5
Diervriendelijkheid:
9.5
Indruk binnenverblijf:
9.2
Indruk buitenverblijf:
9.3
Hygiëne‎:
9.2
Ligging:
9.1
Prijs/Kwaliteit:
9.2
Plaats een review

1.2
Algemene Indruk:1.2
Klantvriendelijkheid:1.3
Diervriendelijkheid:1.2
Indruk binnenverblijf:1.2
Indruk buitenverblijf:1.5
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2023
E Buga
Ons poes heeft hier gelogeerd. Vooraf heb ik veel reviews gelezen, dit zorgde ervoor dat ik met gemengde gevoelens haar naar dotje hebt gebracht. Achteraf onwijs spijt gehad dat ik voor dotje hebt gekozen.
Bij terugkomst heeft ons poes een oogontsteking tevens niesziekte opgelopen.
ze was ruim 400 gram afgevallen.

Dezelfde avond nog naar een dierenarts gebracht ze heeft extra en andere medicatie gekregen. antibiotica die ze bij dotje heeft gekregen konden we weggooien.

Wij gaan nooit meer naar Dotje.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
Beste Ergun, Jammer dat u dit gevoel heeft, Narin was een heel fijne gast, lief en attent, een paar dagen voor zij naar huis ging zat haar ene oogje inderdaad dicht en hier is direkt actie op ondernomen door met haar naar onze dierenarts te gaan, daar is haar antibiotica gegeven en oogzalf dus niet door kattenhoteldotje maar door de dierenarts, dat u ervoor kiest en ons en onze dierenarts niet vertrouwd en naar uw eigen dierenarts gaat is uw eigen keuze echter besef wel dat uw dierenarts ook een commercieel bedrijf is die verkopen wil, u komt daar niet weg zonder een consult en andere medicijnen helaas werkt dit nu eenmaal zo, men reageerde op uw emotie. U noemde niesziekte, echter niesziekte bestaat helaas niet maar is een verzamelnaam voor diverse aandoeningen ( ik dacht 7 ) waarbij een poes verkoudheidsverschijnselen vertoond, de grootste oorzaak zijn wij mensen, wij brengen kinderen naar school, die worden verkouden, wij gaan naar andere streken en brengen allerlei virussen en bacteriën mee, ook wij mensen worden daar net als dieren soms verkouden van, gelukkig is er met medicatie en inentingen iets tegen te doen echter alles is een risico, ook verhuizen of verplaatsen of treug komen van vakantie, ff de spullen opruimen en dan ben je moe, hebt minder weerstand, word je soms verkouden en gaat een beetje bijslapen.
is er nog iets? bel ons even.
Was deze review nuttig? -4

8.8
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:9.0
Diervriendelijkheid:9.8
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:6.9
Hygiëne‎:9.9
Ligging:7.4
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2023
Nadine Houweling
Onze Maine Coon hier gebracht voor 2,5 week. Het was erg lastig om hem achter te laten. Wat hebben ze goed gehandeld toen bleek dat hij een luchtweginfectie had en daardoor ineens heel veel afviel in een korte periode, omdat hij niet meer at. Ze zijn met hem naar dierenarts geweest waar hij een kuurtje kreeg voorgeschreven. Na dit kuurtje kwam hij weer aan en at weer.
Hij was heel makkelijk in het geven van zijn kuur.
Verder topverzorging en blij hoe ze hebben gehandeld.
Was deze review nuttig? +2

8.5
Algemene Indruk:8.6
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:7.0
Hygiëne‎:8.0
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2023
Nienke Reedijk
Ik vond het erg moeilijk mijn kat achter te laten, maar door de aanwezigheid van professionele verzorgers wist ik dat onze kat hier goed zou zitten. Tijdens onze vakantie 2 keer om een foto gevraagd, heel fijn dat deze optie er is. Ook kregen we de eerste keer een kort filmpje erbij en werd er geschreven hoe het ging, wat ook heel fijn was! Bij terugkomst hebben ze verteld hoe het onze kat is vergaan en je merkt daarbij een persoonlijke benadering, wat ik heel belangrijk en fijn vind.

In de zomer logischerwijs erg druk, maar ook daarin werd er voor gezorgd dat we het gevoel kregen dat onze kat het hier goed zou hebben.

Het buitenverblijf heb ik niet goed kunnen zien, dus dat kan ik niet beoordelen. Binnenverblijf ziet er verder goed uit. Het oogt wel wat donker, maar dat is meer een menselijke blik. Kan me voorstellen dat het voor de kat juist prettig is. Ligging is heerlijk op het platteland dus weinig omgevingsgeluiden, ik vind de weg erheen alleen een beetje spannend (smalle weg).

Al met al een eerste goede ervaring! En onze kat ligt nu bij thuiskomst heerlijk bij te komen en oogt rustig en tevreden.
Was deze review nuttig? +2

9.3
Algemene Indruk:8.6
Klantvriendelijkheid:8.8
Diervriendelijkheid:9.8
Indruk binnenverblijf:8.7
Hygiëne‎:9.8
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:9.3

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2023
Patricia Vrieling
We hebben onze poes Sandy voor het eerst naar Dotje gebracht. Ik ben eerst gaan kijken en werd vriendelijk rondgeleid. Ze is 4 weken in het pension geweest en er is prima en met liefde voor haar gezorgd. Dat merkte ik ook in het appcontact. In het begin moest ze wat wennen, maar dat werd al snel beter. Omdat ze in het begin wat afviel heeft ze een heerlijk hapje gekregen. Ze is ook bij de trimsalon geweest en dat is met veel liefde gedaan. Bij het ophalen was het wat druk en het personeel doet hun uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Volgend jaar brengen we Sandy weer naar Dotje!
Was deze review nuttig? +1

9.6
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.9
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:9.2

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2023
Marloes Thijs Marloes Thijs
Onze eerste keer dat we onze 3 katten naar een pension moesten brengen erg spannend maar de medewerkers wisten ons gerust te stellen. Eerst een uitgebreide rondleiding en uitleg gehad in en Januari en afgelopen 2 weken hebben onze katten onze vakantie doorgebracht bij Kattenhotel Dotje. Ik vind het een gezellig en kundig pension alleen bij het brengen was het allemaal een beetje rommelig en stonden we met 2 minuten buiten dat is een puntje dat ik lastig vond en mijn dochtertje helemaal die had nog zo graag een knuffel willen geven, maar ruimte voor verbetering is er natuurlijk altijd… Onze 2 poezen hebben het prima gedaan alleen onze kater vond het minder hij was erg bang en is nog steeds erg schuw. Zowel wij als het pension kon dat natuurlijk niet voorspellen maar hebben onze Timmie extra aandacht gegeven. Al met al een fijne ervaring en als het nodig is zou ik ze zeker nog een keer brengen maar zoals Demi aangaf dan een privé kamer zodat het voor Timmie ook een aangename ervaring word. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Liefs Familie Sun
Was deze review nuttig? +2

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2023
Tanja
Voor ons is Kattenhotel Dotje al jaren een vaste waarde als wij op vakantie zijn. Een andere kattenopvang overwegen wij niet. Te weten dat onze beiden poezen hier met zorg en kennis van zaken verzorgd worden is zó fijn. De medewerkers geven je echt het gevoel dat zij een stapje extra doen en dat waarderen wij bijzonder. Éen van onze katjes had dringend een sessie in de trimsalon nodig tijdens haar meest recente verblijf en ondanks de drukke zomerperiode kon dit als vanzelfsprekend worden ingepland. Er is dus oog voor dier én baas. Wij komen met onze beide poezen gauw weer terug!
Was deze review nuttig? +2
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Gemeente Oudewater